Kavlak kamp giderlerini karşılayacak

Kavlak kamp giderlerini karşılayacak

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı, hemşehrimiz Pevrül Kavlak, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a desteklerine devam ediyor.

A+ A-

Kavlak, ligin ilk yarısını lider kapatan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un devre arası kampının tüm giderlerini karşılayacak.

MADDİ VE MANEVİ DESTEK

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a maddi ve manevi destek veren Türk Metal Sendikası Genel Başkanı hemşehrimiz Pevrül Kavlak, desteklerine devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun ilk yarısını lider bitiren ve şampiyonluğun en büyük dayı olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un devre arasındaki kamp giderlerini karşılayacak olan Kavlak’a Kırıkkale Büyük Anadoluspor yaptığı açıklama ile teşekkür etti.

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

 Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; “Kulübümüz Şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerlerken, takımımıza her zaman hem maddi hem manevi destek sağlayan Sayın Pevrül Kavlak dün olduğu gibi bugünde kulübümüze destek olmaktadır. Devre arası kampının tüm giderlerini karşılayacak olan Pevrül Kavlak'a kulübümüze geçmişte olduğu gibi bugünde destek olduğundan ötürü teşekkürü borç biliriz” EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ “Sendikacılık faaliyetleri ile yüreğimizi kabartan Sayın Kavlak, spora verdiği katkılarla da her zaman en büyük destekçimiz olmuştur ve olmaya d


Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur